Home > marketing > Tente – pune lumea in miscare

Tente – pune lumea in miscare

De la inventia sa si pana in zilele noastre, roata este probabil cea mai importanta inventie in materie de tehnologie. A garantat si ajutat progresul si eficienta. Pune in miscare oameni, lucruri, marfuri si face ca dezvoltarea societatii si a omenirii sa continue.

Rotile si rolele au aplicabilitate si asigura mobilitate in absolut toate domeniile. Segmentul institutional este primul care beneficiaza de roti si role pentru diverse scopuri. Acestea ajuta la mutarea si manevrarea mobilierului, asigura facilitatea transportului cumparaturilor in supermarketuri, in deplina siguranta.

Segmentul medical este de asemenea vizat de producatori de roti si role precum tente.com/ro-ro. De la paturi de spital la carucioare pentru bolnavi, targi, carucioare pentru transportul consumabilelor si materialelor pentru salile de operatie si multe altele, rotile si rolele simple sau cu sistem de blocare ofera siguranta in transportul persoanelor si marfurilor de orice tip.

Screen Shot 12-08-14 at 08.41 AM

Sectorul industrial beneficiaza de mobilitatea rolelor de diverse tipuri, de la carucioare industriale pana la containere de diverse tipuri. Rotile si rolele au diferite forme si marimi, pot fi utilizate indelungat in conditii de umiditate, praf, temperaturi ridicate sau scazute si diverse tipuri de suprafete.

Chiar si in industria grea, pentru mutarea si transportul produselor foarte grele sau voluminoase, rotile si rolele de precizie sunt raspunsul oricaror nevoi.

Chiar si cand vine vorba de segmentul personal, rotile si rolele ne ajuta considerabil. Imaginati-va cum ar fi daca nu am avea roti pentru scaune sau pentru mobilier, cat de greu ar fi de mutat lucrurile fara ajutorul rolelor rezistente, metalice, cu suport din otel, cauciucate sau realizate din material plastic ori metal si asa mai departe.

In functie de scopul pentru care sunt folosite, rotile si rolele trebuiesc alese tinand cont de mai multi factori precum cei enumerati in continuare.

Greutatea incarcaturii – cu cat este mai mare, cu atat trebuie sa fie mai mare si roata sau rola ce o transporta. Rezistenta materialului din care este confectionata are de asemenea un cuvant de spus.

Suprafata pe care ruleaza – aici intervine uzura ce poate avea loc pe timpul transportului; datorita frecarii, diferentelor de nivel sau suprafetei crapate sau denivelate, se impune alegerea tipului de rola potrivita.

Conditii neobisnuite – fiecare material are setul sau de caracteristici ce il recomanda pentru utilizarea in anumite medii. Spre exemplu, in medii unde actioneaza agenti chimici, acizi, uleiuri, medii cu temperaturi ridicate sau scazute, conditii de umezeala si altele, sunt recomandate rotile si rolele din otel inoxidabil sau alte materiale rezistente.

Usurinta cu care ruleaza si conditiile extreme sunt alti doi factori de care trebuie tinut cont in momentul alegerii rolei potrivite, iar diferitele modele oferite de producatori vin in sprijinul oricarei necesitati si nevoi ale utilizatorilor.

Rotile si rolele pot fi fixe sau mobile, in functie de scopul pentru care sunt utilizate. In momentul in care sunt necesare pentru o deplasare preponderent rectilinie, sunt recomandate rolele si rotile fixe. Acestea ofera stabilitate in plus incarcaturii pe care o transporta, deplasarea efectuandu-se in siguranta. Pe de alta parte, daca se doreste o manevrabilitate extinsa, pot fi folosite rolele si rotile mobile, ca un exemplu ar fi aici carucioarele din supermarketuri. Se pot folosi si combinatii de roti si role atat fixe cat si mobile, dispozitivele si aparatele ce le prezinta conferind atat stabilitate si siguranta incarcaturii transportate, cat si o manevrabilitate extinsa.

Categories: marketing Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment